Pasi Picture
Picture Picture
Picture
Picture Picture
 Sfaturi  Pasi  Retete  Greseli  Calorii
Picture Picture Picture
 Home
 Factori
 Slabire
 Natural
 Vicii

Pentru o pierdere sigura a tuturor kilogramelor in plus si pentru mentinerea rezultatelor obtinute, este necesar sa se tina seama de urmatorii factori:

1. Inarmati-va cu rabdare. Procesul de acumulare a surplusului de greutate a durat ani si chiar zeci de ani. Obiceiurile alimentare care au dus la acest lucru, s-au acumulat tot in zeci de ani, asa ca aveti rabdare - aveti nevoie de cateva luni pentru a atinge scopul arzator de a slabi si de a mentine rezultatele.

2. Schimbarea obiceiurilor alimentare. Printre clienti s-a raspandit ideea de atac asupra surplusului de greutate. Asemenea atacuri incep de obicei lunea si se termina vinerea si nu au nimic in comun cu procesele profunde cum sunt schimbarea obieceiurilor alimentare si metabolismul. Pentru schimbarea deprinderilor in alimentatie sunt necesare intre 90 si 120 de zile de parcurgere riguroasa a unui program de slabire. In acest timp, colaborarea cu consultantul este factorul cheie al succesului.

3. Ajutorul consultantului. Majoritatea oamenilor care vor sa slabeasca si sa-si mentina rezultatele au nevoie de ajutorul specialistului sau al consultantului. Datorita lipsei acestui ajutor, adesea intrerup dieta.

4. Durata programului de slabire. Pierderea optima de greutate este in medie de 5kg/ luna. Daca aveti un surplus de 30 de kilograme, atunci trebuie sa folositi un program de slabire pe parcursul a 6 luni.

5. Durata programului de mentinere a greutatii. Dupa ce ati slabit, trebuie sa invatati sa va controlati greutatea.Pentru aceasta, continuati sa folositi programul de mentinere pe o durata egala cu cea a programului de slabire, fara sa reveniti la vechile obiceiuri alimentare, cantarindu-va saptamanal. Tineti permanent legatura cu consultantul.

6. Formula succesului. Pentru pierderea cu succes a intregului surplus de greutate, si mentinerea rezultatelor, inarmati-va cu rabdare, si folositi formula de mai jos:

surplusul de greutate impartiti-l la 5 kg/ luna = numarul de luni de folosire a programului de slabire.Aceeasi perioada este necesara pentru consolidarea rezultatelor obtinute, folosind programul de mentinere a greutatii

[Home] [Factori] [Slabire] [Natural] [Vicii]
Picture