Vicii Picture
Picture Picture
Picture
Picture Picture
 Fumatul  Alcoolul  Cafeaua  Drogurile
Picture Picture Picture Picture
 Home
 Factori
 Slabire
 Natural
 Vicii
Picture

Prin stilul de viata putem sa ne facem viata mai usoara sau mai grea. La varsta tineretii putini realizeaza cat de mult va costa mai tarziu toate obiceiurilenesanatoase. Curiozitatea costa, uneori costa viata, dar de cele mai multe ori cel putin o parte din viata.

Omul este ca o lumanare care arde in mod natural odata cu trecerea anilor. Atunci cand folosim substante daunatoare organismului este ca si cum am aprinde si capatul de jos al lumanarii.

Organismul uman este creat pentru cu anumite limite. Daca ne permitem sa depasim aceste limite, corpul nostru, de fapt noi insine, vom avea de suferit. De obicei omul pretuieste un lucru abia dupa ce nu il mai are. Regula se repeta si in cazul sanataii. Dar cand ne dam seama ca am pierdut-o, e prea tarziu. Cu bani se pot cumpara medicamente, dar nu se poate cumpara sanatate, mai buna decat toate.

In aceasta sectiune veti descoperii cum va puteti lasa de fumat, efectele alcoolului si ale cafelei si actiunile celor mai cunoscute droguri. In toate acesta cel mai indicat este abstinenta. Curiozitatea nu face pe nimeni mai destept.

[Home] [Factori] [Slabire] [Natural] [Vicii]
Picture